Maska për fytyrë të mrekullueshme

Secila femër pëlqen ta ketë lëkurën e bukur, pa akne, pa rrudha dhe të lëmuar. Nëse dëshironi të arrini këto rezultate atëherë kemi disa sugjerime për maskat e duhura perRead More

Këshilla për grimin gjatë verës

Gjatë sezonit të verës duhet të kemi kujdes, pasi që gabimet që i bëjmë me anë te grimit mund të na bëjnë të ndihemi më të vjetra. Me poshtë listojmëRead More

Si të zgjedhni sherkun e duhur?

Sherku konsiderohet si arma kryesore e bukurisë së femrave, pasi që falë tij mbulohen defektet në fytyrë, njollat, poret apo rrudhat. Është shumë me rëndësi zgjedhja e tonalitetit të duhur.Read More

Si të aplikoni sherkun në mënyrën e duhur?

Si të aplikoni sherkun në mënyrën e duhur?

Nëse keni problem me aplikimin e fondacionit tuaj për një pamje natyrale, mos u shqetësoni, është problem i zakonshëm. Për efekte sa më të mira, së pari ju duhet tëRead More