Maska për fytyrë të mrekullueshme

Maska për fytyrë të mrekullueshme

Secila femër pëlqen ta ketë lëkurën e bukur, pa akne, pa rrudha dhe të lëmuar. Nëse dëshironi të arrini këto rezultate atëherë kemi disa sugjerime për maskat e duhura per ju. Maskë nga Vaji i Ullirit. Para aplikimit pastrojeni fytyrën me ujë të vakët dhe pastaj...
Këshilla për grimin gjatë verës

Këshilla për grimin gjatë verës

Gjatë sezonit të verës duhet të kemi kujdes, pasi që gabimet që i bëjmë me anë te grimit mund të na bëjnë të ndihemi më të vjetra. Me poshtë listojmë 5 gjëra me të cilat duhet të keni kujdes: Duhet të përdorni krem dielli pasi që ekspozimi i tepërt në diell kontribuon...
Si të zgjedhni sherkun e duhur?

Si të zgjedhni sherkun e duhur?

Sherku konsiderohet si arma kryesore e bukurisë së femrave, pasi që falë tij mbulohen defektet në fytyrë, njollat, poret apo rrudhat. Është shumë me rëndësi zgjedhja e tonalitetit të duhur. Për të ju ndihmuar në zgjedhjen e nuancës së duhur, përcjellni hapat në vijim:...
Si të aplikoni sherkun në mënyrën e duhur?

Si të aplikoni sherkun në mënyrën e duhur?

Nëse keni problem me aplikimin e fondacionit tuaj për një pamje natyrale, mos u shqetësoni, është problem i zakonshëm. Për efekte sa më të mira, së pari ju duhet të përgatitni lëkurën tuaj për grim duke pastruar dhe aplikuar një hidratues. Ju gjithashtu mund të shtoni...