Si të aplikoni sherkun në mënyrën e duhur?

Si të aplikoni sherkun në mënyrën e duhur?

Nëse keni problem me aplikimin e fondacionit tuaj për një pamje natyrale, mos u shqetësoni, është problem i zakonshëm. Për efekte sa më të mira, së pari ju duhet të përgatitni lëkurën tuaj për grim duke pastruar dhe aplikuar një hidratues. Ju gjithashtu mund të shtoni...